Bert3

Bert Offringa

Intern Accountmanager

Tijdens de financieringsaanvraag zal ik je volledig begeleiden en gaan we samen een mooi traject in. Met mij heb je iemand met wie je soepele en transparante omgang kan verwachten.

Dankzij ons brede netwerk en onze kennis van de banken is het mijn doel om voor jou de ideale financiering te verzorgen. Met mijn collega’s en ik heb je een team dat er voor je staat en het proces succesvol zal doorlopen.

Contact

Wat is de kracht van Assets.nl?

Kennis helpt vastgoed investeerders bij het nemen van de juiste beslissingen op het juiste moment. Wij bieden beginnende en ervaren vastgoedbeleggers de data, tools en het inzicht op één platform. Je ziet direct het rendement, mogelijke huurinkomsten, de waarde in verhuurde staat en nog veel meer. Onze experts staan voor je klaar voor alle andere vragen en helpen je verder wanneer je een vastgoedfinanciering wenst. Een online platform ondersteunt door echte experts: dat is de kracht van Assets.nl!

Meer over het bedrijf
pand

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.