Jovi

Jovi Peeters

Intern Accountmanager

Ieder mens is anders en ieder mens heeft andere doelen. Ik help je graag mee om je lange termijn doelen te bepalen en om je vastgoedportefeuille zo in te richten dat je deze doelen kunt bereiken.

Ik streef ernaar om een langdurige relatie op te bouwen, waarbij ik jou begeleid door het financieringsproces. Hierbij neem ik jouw werk uit handen en zorg ik ervoor dat jij meer tijd overhoudt voor het sluiten van deals.

Contact

Wat is de kracht van Assets.nl?

Kennis helpt vastgoed investeerders bij het nemen van de juiste beslissingen op het juiste moment. Wij bieden beginnende en ervaren vastgoedbeleggers de data, tools en het inzicht op één platform. Je ziet direct het rendement, mogelijke huurinkomsten, de waarde in verhuurde staat en nog veel meer. Onze experts staan voor je klaar voor alle andere vragen en helpen je verder wanneer je een vastgoedfinanciering wenst. Een online platform ondersteunt door echte experts: dat is de kracht van Assets.nl!

Meer over het bedrijf
pand

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.