Marco2

Marco Damen

Adviseur

Ik omschrijf mezelf als iemand die positief is ingesteld, enorm gedreven is, ambitieus is en tevens het vermogen heeft om mensen te verbinden. In mijn loopbaan heb ik jarenlange ervaring opgedaan bij een gerenommeerde vastgoedfinancier. Hierdoor heb ik geleerd hoe financiers denken bij acceptaties en/of review van een financieringsaanvraag.

In mijn rol als adviseur is het streven om te bouwen naar een langdurige relatie, waarbij we samen op zoek gaan naar de meest passende oplossing die aansluit op jouw persoonlijke situatie.

Dankzij mijn ervaring en de innovatieve software binnen ons bedrijf kan ik in een vroegtijdig stadium een nauwkeurige schatting maken van de haalbaarheid van jouw financieringsvraagstuk.

Wanneer je kiest voor Assets.nl dan kies je voor kwaliteit, transparantie, snelheid, innovatie en bovenal een groot netwerk in de vastgoed branche :rocket:

Contact

Wat is de kracht van Assets.nl?

Kennis helpt vastgoed investeerders bij het nemen van de juiste beslissingen op het juiste moment. Wij bieden beginnende en ervaren vastgoedbeleggers de data, tools en het inzicht op één platform. Je ziet direct het rendement, mogelijke huurinkomsten, de waarde in verhuurde staat en nog veel meer. Onze experts staan voor je klaar voor alle andere vragen en helpen je verder wanneer je een vastgoedfinanciering wenst. Een online platform ondersteunt door echte experts: dat is de kracht van Assets.nl!

Meer over het bedrijf
pand

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.