Nik2

Nik Peeters

Adviseur

Elke klant heeft zijn eigen verhaal. Als adviseur wil ik mijn klanten leren kennen zodat we samen tot de beste oplossing kunnen komen. Een maatwerkoplossing die niet alleen toeziet op de financiële kant, maar ook past bij de persoon.

Wij hebben ruime ervaring in het begeleiden van financieringsaanvragen van zowel startende als ervaren vastgoedbeleggers. Bel me gerust om de mogelijkheden te bespreken, ik ga graag met je in gesprek.

Contact

Wat is de kracht van Assets.nl?

Kennis helpt vastgoed investeerders bij het nemen van de juiste beslissingen op het juiste moment. Wij bieden beginnende en ervaren vastgoedbeleggers de data, tools en het inzicht op één platform. Je ziet direct het rendement, mogelijke huurinkomsten, de waarde in verhuurde staat en nog veel meer. Onze experts staan voor je klaar voor alle andere vragen en helpen je verder wanneer je een vastgoedfinanciering wenst. Een online platform ondersteunt door echte experts: dat is de kracht van Assets.nl!

Meer over het bedrijf
pand

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.