Zen2

Zen Trip

Adviseur

Ik begeleid jouw aanvraag van het begin tot het eind naar een financiering bij de geldverstrekker, en zet alles op alles om er voor te zorgen dat jouw aanvraag tijdig is afgerond met het gewenste resultaat. Ik neem je veel onnodig contact met de bank uit handen want ik zorg er voor dat alle informatie tijdig en juist is aangeleverd. Ik neem je mee in het proces en zorg dat jouw wensen goed worden vertaald.

Contact

Wat is de kracht van Assets.nl?

Kennis helpt vastgoed investeerders bij het nemen van de juiste beslissingen op het juiste moment. Wij bieden beginnende en ervaren vastgoedbeleggers de data, tools en het inzicht op één platform. Je ziet direct het rendement, mogelijke huurinkomsten, de waarde in verhuurde staat en nog veel meer. Onze experts staan voor je klaar voor alle andere vragen en helpen je verder wanneer je een vastgoedfinanciering wenst. Een online platform ondersteunt door echte experts: dat is de kracht van Assets.nl!

Meer over het bedrijf
pand

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.