Wat voor effect heeft de wijziging van de Middenhuur regeling op jouw portefeuille?

Verhuur je woningen en ben je op de hoogte van de aankomende wijzigingen in de Middenhuur die jouw financiën op zijn kop kunnen zetten? Wij bieden gratis inzicht op basis van één adres.

Vul onderstaand contactformlier in en wij bieden inzicht in welke woningen kunnen terugvallen naar de Middenhuur en welke (door middel van renovatie en verduurzaming) nog terug te krijgen zijn naar de vrije sector.

Het is tijd om actie te ondernemen en jouw vastgoedstrategie aan te passen aan deze ontwikkeling. Vul onderstaand formulier in, zodat we jou kunnen helpen.

Veilig en betrouwbaar

Wij steken veel energie in het beveiligen van onze website en de informatie die je ons toevertrouwt. Het bewaken van jouw privacy vinden wij belangrijk en vertrouwelijke informatie is bij ons in goede handen. Wij delen geen informatie en gegevens over jou of over jouw investeringen met anderen. Alleen met jouw toestemming delen wij informatie met derden.

De data ligt opgeslagen in een beveiligd datacentrum van Microsoft. Uiteraard voldoen wij aan de normen van de AVG en we staan onder toezicht van het AFM.

Meer info
pand

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.