Wij breiden uit naar Amsterdam!

Gepubliceerd op 27 juli 2021

Op 1 augustus openen wij een vestiging in Amsterdam. Nik en Marco gaan samen met hun team de vastgoedmarkt in Amsterdam veroveren. Naast het adviseren en verwerken van dossiers zal team Amsterdam komende tijd voornamelijk ‘’het visitekaartje’’ van Assets.nl zijn. ‘Wij staan open voor goede gesprekken met prospects, klanten en lokale spelers om hen kennis te laten maken met Assets.nl en hun duidelijk te maken waarin wij onderscheidend zijn’, aldus Marco en Nik. Waarom openen wij een nieuwe vestiging en wat hopen wij te bereiken? Kom erachter na het lezen van dit interview. 

 

FullSizeRender

Team Amsterdam 

Marco Damen en Nik Peeters gaan in Amsterdam aan de slag als adviseurs. Nik heeft ervaring opgedaan bij Van Lanschot waar hij zich heeft gericht op private banking, vermogensopbouw en vastgoedfinancieringen. Nik: ‘Sinds april 2021 werk ik bij Assets.nl. Naast dat ik voor de vestiging Amsterdam als adviseur aan de slag ga, is het nog belangrijker om bij het openen van een nieuwe vestiging een netwerk op te bouwen. Je moet de markt goed kennen, maar ook kennismaken met de andere spelers. Denk hierbij aan vastgoedbeleggers, makelaars en taxateurs. Vooral in het begin ga ik mij hierop focussen!’ 

Marco is enorm ervaren op het gebied van relatiebeheer, een eigenschap die bij het leiden van een vestiging niet mag ontbreken. Hij is al heel wat wat jaren werkzaam in de vastgoedbranche en de financiële sector. Bij RNHB heeft Marco o.a. als financieringsspecialist gewerkt en vanuit daar een stap gemaakt om als relatiemanager met intermediairs verder te gaan. ‘Zo is ook de relatie met Assets.nl op gang gekomen. Na een samenwerking van vier jaar weet je inmiddels wat je aan elkaar hebt’, zegt hij.  

Naast het geven van goed advies blijkt uit ervaring dat het ook belangrijk is om te focussen op klantvriendelijkheid. Het draait niet alleen om het sluiten van deals, maar er moet ook een goede vertrouwensband zijn. Om tot een sterk team te komen sluiten Jovi en Bert aan als intern accountmanagers. Zij zullen ervoor zorgen dat alle processen optimaal verlopen. Op deze manier kunnen wij snelheid, kundigheid en betrokkenheid garanderen.  

Ten slotte zal Rob als partner van het bedrijf zijn tijd verdelen tussen Den Haag en Amsterdam. In de vastgoedmarkt is het naast het hebben van slimme software ook zeker belangrijk om een gevoel voor bepaalde zaken te hebben. ‘Rob heeft door zijn tientallen jaren ervaring alles voorbij zien komen dus kijkt over een schouder mee’, zegt Nik.  

Vastgoed geeft energie! 

Werken in de vastgoedmarkt is dynamisch. Enerzijds het vastgoed, anderzijds de diverse objecten en daarnaast werk je ook met mensen die vermogen willen opbouwen. ‘Je moet wel een passie hebben voor het vastgoed om hierin succesvol te worden. Ik krijg energie als ik een deal rond maak, uiteraard doe ik er ook alles aan om de beste deal te realiseren. En daarnaast vind ik het ook waanzinnig om relaties met klanten op te bouwen. Dus ja, vastgoed geeft mij wel energie!’, aldus Marco.   

Nik: ‘Assets.nl onderscheidt zich voornamelijk door de visie en de ambitie die we hebben. Wij willen de grootste en de beste zijn op allerlei vlakken. Binnen het bedrijf gaat iedereen vol passie hiermee aan de slag en er is voldoende ambitie om door te groeien. Er heerst hier een goede drijfveer’. We zijn met Assets.nl ooit begonnen bij de software, je merkt dat de financiële sector in heel veel facetten is verouderd en dat er nog veel winst te behalen valt. Met Assets.nl doen we dit essentieel anders door de overzichten en de vergelijkingen die wij kunnen bieden. Hier lopen wij enorm in voor, voornamelijk als je het bekijkt vanuit het punt transparantie. ‘Wij hebben werkelijk alles in huis om de grootste en de efficiëntste te kunnen zijn’, aldus Nik.   

De tweede vestiging  

Waarom wij een tweede vestiging openen in Amsterdam? ‘Dit heeft voornamelijk te maken met onze groeiambitie. Rob is in 2017 samen met Erik begonnen door enerzijds te bouwen aan de software en anderzijds het netwerk uit te bereiden. Ons softwareplatform is inmiddels zo neergezet dat er enorm veel groeipotentieel is,’ geeft Marco aan. Met het platform Mijn Assets bedienen we voornamelijk klanten in Den Haag en Rotterdam. Echter, als je kijkt naar de landkaart dan zie je dat verspreid door heel Nederland leden aanwezig zijn. Marco: ‘We weten dat er in Amsterdam een hoop gebeurt met vastgoed, er zijn veel grote beleggers aanwezig. Daarom is het voor ons een logische stap om hier te starten en de groeiambitie vorm te geven’.  

Waar gaan we naartoe?  

De doelgroep die Assets.nl heeft is breed. In principe willen wij iedereen bedienen die ambitie heeft om door te groeien in zijn portefeuille, dus niet alleen de grote beleggers, maar ook de startende. ‘Wij willen elke klant op een dusdanige manier bedienen dat zijn persoonlijke doelen worden gerealiseerd. Of het nu gaat om een klant met 0 of 100 panden in zijn portefeuille, zolang we maar een duurzame relatie met elkaar kunnen opbouwen’, aldus Marco. 

De visie van Assets.nl is om door te groeien. We starten nu met een tweede vestiging in Amsterdam, maar we willen nog verder gaan uitbreiden. Ons doel is om binnen vijf jaar door te groeien richting 7-10 kantoren en daar ook een succes van te maken. Marco: ‘Hierbij zijn we uiteraard afhankelijk van hoe alles loopt, maar daar ligt wel onze ambitie. Ik ben ervan overtuigd dat dit mogelijk moet zijn, omdat ik vanuit mijn vorige rol duidelijk heb gezien hoe andere intermediairs werken. Bij Assets.nl lopen we niet één, maar drie stappen voor op de rest. Met de kwaliteit en kennis die hier rondloopt moet dat tot een succesfactor kunnen leiden!’ 

Heb jij ambities om je vastgoed in Amsterdam en omstreken te laten groeien? We komen graag in contact met jou. Zo kunnen we onder andere inzichten, ontwikkelingen en nieuws met je delen die voor jou van belang zijn. En nóg belangrijker: we geven je graag gratis inzichten. Meld je daarom alvast aan voor Mijn Assets 

P.S. We stellen waardevolle en relevante informatie beschikbaar. We willen weten aan wie we dat beschikbaar stellen. Daarom vragen we bepaalde informatie. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. We houden je gegevens voor onszelf, zodat we jou optimaal kunnen helpen.  

Gerelateerde artikelen

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.