Beloningsbeleid

Assets.NL B.V. heeft een beloningsbeleid opgesteld voor de medewerkers van de onderneming. Dit beloningsbeleid is ontwikkeld conform de Wet op financieel toezicht. Het beloningsbeleid van Assets.NL B.V. is opgesteld zodat het zorgt voor een zorgvuldig, duurzaam en beheerst handelen van de medewerkers en de onderneming.

In onze dienstverlening staat het klantbelang centraal. Dit is ook verwerkt in ons beloningsbeleid. De hoogte van de beloning (salaris en andere arbeidsvoorwaarden) van onze medewerkers is voor een deel variabel. Daarbij hanteert Assets.nl B.V., in het belang van onze klanten, de volgende regels:

  • Een medewerker wordt niet variabel beloond op basis van een individuele financiering die wordt bemiddeld of geadviseerd.
  • Een medewerker wordt niet variabel beloond op basis van welke geldverstrekker er wordt bemiddeld of geadviseerd.

Het totaal bedrag aan variabele beloning dat door Assets.NL B.V. is uitgekeerd aan haar medewerkers in 2023 bedroeg 0% van de totale loonsom.

Veilig en betrouwbaar

Wij steken veel energie in het beveiligen van onze website en de informatie die je ons toevertrouwt. Het bewaken van jouw privacy vinden wij belangrijk en vertrouwelijke informatie is bij ons in goede handen. Wij delen geen informatie en gegevens over jou of over jouw investeringen met anderen. Alleen met jouw toestemming delen wij informatie met derden.

De data ligt opgeslagen in een beveiligd datacentrum van Microsoft. Uiteraard voldoen wij aan de normen van de AVG en we staan onder toezicht van het AFM.

Meer info
pand

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.