Contact

Tijdens kantooruren staan onze experts voor je klaar om je te helpen met alle vragen die je hebt over ons platform of over hoe wij werken. We kunnen jou ook bellen natuurlijk, laat ons via een mail weten wanneer je bereikbaar bent, en wij bellen jou.

Op afspraak ben je ook welkom op ons kantoor in Den Haag of Rotterdam.

_A3A5560-Edit kopie

Vestiging Den Haag

                   

Contactgegevens
info@assets.nl | 070-8330044

Adresgegevens
Paleisstraat 2b
2514 JA, Den Haag

Met de auto
Ons pand is bereikbaar met de auto. Parkeren kan naast ons pand (vanwege beperkte ruimte graag van te voren informeren) of in één van de parkeergarages in de buurt.

Openbaar vervoer
Vanaf Station Den Haag Centraal kun je met tram 15 (Nootdorp) en tram 16 (Den Haag Statenkwartier) meerijden tot halte Buitenhof. Deze halte bevindt zich op loopafstand van ons kantoor (ca. 400 meter).

Plan je route
_A3A8798-Edit

Vestiging Rotterdam

                   

Contactgegevens
info@assets.nl | 010-8330044

Adresgegevens
Veerkade 3
3016 DE, Rotterdam 

Met de auto
Ons pand is bereikbaar met de auto. Parkeren kan in de straat, op het afgesloten binnenterrein of in één van de parkeergarages in de buurt.

Openbaar vervoer
Vanaf Station Rotterdam Centraal kun je tramlijn 7 pakken en uitstappen bij halte Westplein. Of met de metro naar station Leuvehaven (ca. 13 minuten lopen naar ons kantoor).

Plan je route

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.