Hoe zorgen wij voor veiligheid van jouw data?

Privacy en veiligheid van jouw data zijn een belangrijk onderdeel van ons platform. De gegevens die je invoert zijn vertrouwelijk en daar zijn we ons van bewust. We hanteren één hele belangrijke stelregel: Wij delen nooit data over onze klanten met derden, tenzij je daar expliciet toestemming voor geeft.

Contact opnemen

Veilig en betrouwbaar

 1. 1

  Wij vallen onder het toezicht van de AFM

  De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt in Nederland toezicht op het naleven van de wettelijke regels en de normen. Met gedragstoezicht zien ze erop toe dat bedrijven niet handelen ten nadele van anderen. Assets.nl wordt gereguleerd door de AFM, en wij zijn in het bezit van een AFM-vergunning.

 2. 2

  Jouw privacy en de AVG

  De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is een Europese wet om jouw privacy te beschermen. Wij voldoen op alle fronten aan deze privacywet. Wij gaan op onderdelen verder dan de wettelijke regels. Het beschermen van gegevens en data achten wij namelijk van het grootst mogelijke belang.

 3. 3

  Data in de cloud optimaal beschermen

  Jouw gegevens op onze servers vragen om de best mogelijke bescherming. Onze servers worden beheerd door Microsoft. Deze servers bevinden zich in de Europese Unie. Het beveiligingsniveau van de servers behoort tot de beste van de wereld en wordt regelmatig gecontroleerd en dagelijks up-to-date gehouden.

Wat is de kracht van Assets.nl?

Kennis helpt vastgoed investeerders bij het nemen van de juiste beslissingen op het juiste moment. Wij bieden beginnende en ervaren vastgoedbeleggers de data, tools en het inzicht op één platform. Je ziet direct het rendement, mogelijke huurinkomsten, de waarde in verhuurde staat en nog veel meer. Onze experts staan voor je klaar voor alle andere vragen en helpen je verder wanneer je een vastgoedfinanciering wenst. Een online platform ondersteunt door echte experts: dat is de kracht van Assets.nl!

Meer over het bedrijf
pand

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.