Hoeveel rendement maak ik?

Het rendement dat je maakt met vastgoed kun je op diverse manieren berekenen. Lees meer →

Aan de slag met de gratis tool
RendementTool

Welke soorten rendement zijn er bij vastgoedinvesteringen?

Je inkomsten bestaan bijvoorbeeld uit de waardestijging van vastgoed (indirect rendement) en huuropbrengsten (direct rendement), maar rendement kun je ook nog op andere manieren onderverdelen. Je hebt bijvoorbeeld de volgende verschillende rendementen:

Ons platform laat je op verschillende manieren kijken naar het rendement uit jouw vastgoedbeleggingen: nu en in de toekomst. Wij leggen uit wat de verschillen zijn en hoe je invloed kunt uitoefenen op de hoogte van deze rendementen. We wijzen jou de weg naar het maximale rendement.

Hoe bereken je de verschillende soorten rendementen?

Voordat je ook maar iets kunt zeggen over de hoogte van het rendement, moet je eerst weten wat de inkomsten en de uitgaven zijn. Factoren waar wij bij het berekenen van het rendement rekening mee houden zijn:

Al deze factoren hebben invloed op de hoogte van het rendement van een vastgoedbelegging. Door deze factoren te wegen, krijg je inzicht in het maximaal te behalen rendement. Uiteraard heb jij invloed op de door ons geschatte gegevens en kun je toekomstige scenario’s invoeren waarmee je bijvoorbeeld kunt inschatten of een verbouwing van een pand een slimme keuze is.

Op ons online platform berekent voor je het:

De kracht van Assets.nl

Kennis helpt vastgoed investeerders bij het nemen van de juiste beslissingen op het juiste moment. Wij bieden beginnende en ervaren vastgoedbeleggers de data, tools en het inzicht op één platform. Je ziet direct het rendement, mogelijke huurinkomsten, de waarde in verhuurde staat en nog veel meer. Onze experts staan voor je klaar voor alle andere vragen en helpen je verder wanneer je een vastgoedfinanciering wenst. Een online platform ondersteunt door echte experts: dat is de kracht van Assets.nl!

Probeer de gratis tool

Hoe werkt het?

 1. 1

  Maak jouw gratis account aan

  Je kunt bij Assets.nl gratis een account aanmaken en profiteren van de kennisdeling in het platform. Het biedt je niet alleen gemak, maar ook inzichten waarmee je jouw rendement kunt verhogen.

 2. 2

  Maak gebruik van ons platform

  Na het aanmaken van een account kun je gebruikmaken van de tools die jou inzicht in vastgoedfinancieringen bieden, de waarde van jouw vastgoedbeleggingen in verhuurde staat berekenen, de huur die je kunt vragen en het rendement berekenen.

 3. 3

  Het rendement van vastgoed berekenen

  Bereken zelf je huidige rendement en ervaar hoe je meer kunt halen uit jouw investeringen. Door inzicht vanuit verschillende hoeken, ontdek je waar je geld laat liggen en op welke onderdelen jouw vastgoedportefeuille optimaal rendeert.

 4. 4

  Handleiding Mijn Assets

  Om je wegwijs te maken, hebben we een handleiding opgesteld. Zo kun je Mijn Assets optimaal gebruiken en belangrijke en begrijpelijke inzichten krijgen.

Assets.nl: hét vastgoedplatform

Met een Mijn Assets account krijg je meer dan alleen toegang tot het berekenen van het rendement. Onze tools en platform helpt je jouw portefeuille te professionaliseren en nieuwe kansen te vinden. Een Mijn Assets account is gratis.

Maak een account aan

Veilig en betrouwbaar

Wij steken veel energie in het beveiligen van onze website en de informatie die je ons toevertrouwt. Het bewaken van jouw privacy vinden wij belangrijk en vertrouwelijke informatie is bij ons in goede handen. Wij delen geen informatie en gegevens over jou of over jouw investeringen met anderen. Alleen met jouw toestemming delen wij informatie met derden.

De data ligt opgeslagen in een beveiligd datacentrum van Microsoft. Uiteraard voldoen wij aan de normen van de AVG en we staan onder toezicht van het AFM.

Meer info
pand

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.