Rob

Rob Hams

Partner & Manager

Ik ben samen met ons team verantwoordelijk voor de financieringen van het vastgoed bij Assets.nl. Ik heb jarenlange ervaring met vastgoedfinancieringen voor beleggers. In dienst voor gespecialiseerde vastgoedbanken heb ik geleerd hoe banken denken bij acceptaties en reviews.

Ons platform heeft de wereld van vastgoedfinancieringen blijvend veranderd. Transparantie, data en slimme tools geven de vastgoedbelegger meer opties dan ooit om zelf de juiste inschattingen en berekeningen te maken.

Door te streven naar een langdurige relatie met onze klanten, kunnen we samen blijven kijken hoe we het maximale uit de vastgoedportefeuille kunnen halen en hoe we de vastgoedportefeuille kunnen laten groeien.

Contact

Wat is de kracht van Assets.nl?

Kennis helpt vastgoed investeerders bij het nemen van de juiste beslissingen op het juiste moment. Wij bieden beginnende en ervaren vastgoedbeleggers de data, tools en het inzicht op één platform. Je ziet direct het rendement, mogelijke huurinkomsten, de waarde in verhuurde staat en nog veel meer. Onze experts staan voor je klaar voor alle andere vragen en helpen je verder wanneer je een vastgoedfinanciering wenst. Een online platform ondersteunt door echte experts: dat is de kracht van Assets.nl!

Meer over het bedrijf
pand

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.