Rafael

Rafael Faubel

Adviseur

Mijn specialisatie is de startende vastgoedbeleggers helpen bij zijn eerste stappen in de vastgoedwereld. Omdat ik ook bij een geldverstrekker werkzaam ben geweest, weet ik hoe vanuit de bank gekeken wordt naar een financieringsaanvraag. Met behulp van de software die wij binnen ons bedrijf ontwikkelen in combinatie met mijn ervaring, kan ik in een vroegtijdig stadium een realistische inschatting maken van de haalbaarheid van jouw financieringsbehoefte.

Samen kijken we naar welke manier van financieren het verstandigst is en welk voorstel het beste aansluit bij jouw wensen en persoonlijke situatie. Vervolgens zorg ik voor een soepel verloop van acceptatie van het financieringsvoorstel. Ook daarna kan je mij bereiken voor vragen of om eventueel jouw volgende stap als vastgoedbelegger te bespreken.

Contact

Wat is de kracht van Assets.nl?

Kennis helpt vastgoed investeerders bij het nemen van de juiste beslissingen op het juiste moment. Wij bieden beginnende en ervaren vastgoedbeleggers de data, tools en het inzicht op één platform. Je ziet direct het rendement, mogelijke huurinkomsten, de waarde in verhuurde staat en nog veel meer. Onze experts staan voor je klaar voor alle andere vragen en helpen je verder wanneer je een vastgoedfinanciering wenst. Een online platform ondersteunt door echte experts: dat is de kracht van Assets.nl!

Meer over het bedrijf
pand

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.