Ahmed

Ahmed Iqbal

Partner/Adviseur

Ik ben de ideale partner voor jouw vastgoedfinancieringsaanvraag, goed bereikbaar met een breed netwerk van banken. Klanten die mij het vertrouwen geven om een vastgoedfinanciering te regelen stel ik niet teleur. Ik houd regie in eigen handen zodat de transactie tijdig wordt afgerond.

Door mijn ervaring bij vastgoedbanken weet ik hoe de banken de aanvragen bekijken en beoordelen en welke documenten benodigd zijn. Deze aanpak zorgt ervoor dat we niet tegen verrassingen aanlopen.

Contact

Wat is de kracht van Assets.nl?

Kennis helpt vastgoed investeerders bij het nemen van de juiste beslissingen op het juiste moment. Wij bieden beginnende en ervaren vastgoedbeleggers de data, tools en het inzicht op één platform. Je ziet direct het rendement, mogelijke huurinkomsten, de waarde in verhuurde staat en nog veel meer. Onze experts staan voor je klaar voor alle andere vragen en helpen je verder wanneer je een vastgoedfinanciering wenst. Een online platform ondersteunt door echte experts: dat is de kracht van Assets.nl!

Meer over het bedrijf
pand

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.