Vastgoedfinanciering vergelijken

Een vastgoedfinanciering kan een belangrijk onderdeel zijn om je rendement op een vastgoedinvestering te verhogen, of om je vastgoedportefeuille te laten groeien.

Hoger rendement door middel van een vastgoedfinanciering

Geld lenen kost geld, maar indien je geld gaat lenen om een pand aan te kopen voor de verhuur hoef je zelf minder geld in te brengen. Indien de lasten bij een financiering (rente & aflossing) lager zijn dan de opbrengsten op het pand, maak je meer rendement op je eigen geld. Daarnaast blijven er meer eigen middelen over om een grotere vastgoedportefeuille op te bouwen.

Financieringsvoorstellen vergelijken

Diverse banken en geldverstrekkers bieden vastgoedfinancieringen aan (soms ook verhuurhypotheken genoemd). Hiervoor gelden andere acceptatieregels dan bij de eigen woning-hypotheek. Sommige geldverstrekkers accepteren alleen financieringen binnen bepaalde regio’s of op panden waarbij voldoende huurinkomsten aanwezig zijn. Ook de optie om een verbouwing mee te financieren wisselt per geldverstrekker.

Dankzij al deze regels, die vaak wijzigen, is het zelfs voor de meeste financiële adviseurs lastig om overzicht te houden op de markt. Dankzij ons platform wordt het voor jou (en onze experts) een stuk eenvoudiger. Op basis van de data die je invoert berekenen wij automatisch passende financieringsvoorstellen en houden hierbij rekening met alle recente acceptatiecriteria van de geldverstrekkers.

Zodra je een financieringsvoorstel hebt gekozen kijkt een van onze experts mee of de keuze inderdaad een verstandige is. Samen beslissen jullie of de aanvraag wordt voorgelegd aan de geldverstrekker. Onze expert bewaakt voor jou daarna de doorlooptijd zodat het geld op tijd op de rekening bij de notaris staat.

Online vastgoedfinanciering aanvragen

Het aanvragen van financieringsvoorstellen is maatwerk. Een verhuurhypotheek is namelijk nooit hetzelfde. Er zijn altijd afwijkende details en geldverstrekkers zijn vaak ook geïnteresseerd in jouw persoonlijke vermogenssituatie. Indien je gebruik maakt van ons platform dan heb je een vliegende start indien je een vastgoedfinanciering wenst. Onze experts kijken mee of alles juist is ingevuld alvorens het financieringsvoorstel naar de geldverstrekker wordt verstuurd.  Onze voorstellen worden sneller geaccepteerd door de geldverstrekkers omdat ze volledig en zorgvuldig zijn opgesteld.

De kracht van Assets.nl

Kennis helpt vastgoed investeerders bij het nemen van de juiste beslissingen op het juiste moment. Wij bieden beginnende en ervaren vastgoedbeleggers de data, tools en het inzicht op één platform. Je ziet direct het rendement, mogelijke huurinkomsten, de waarde in verhuurde staat en nog veel meer. Onze experts staan voor je klaar voor alle andere vragen en helpen je verder wanneer je een vastgoedfinanciering wenst. Een online platform ondersteunt door echte experts: dat is de kracht van Assets.nl!

Maak gratis gebruik van ons platform

Hoe werkt het?

 1. 1

  Maak jouw gratis account aan

  Je kunt bij Assets.nl gratis een account aanmaken en profiteren van ons platform. Het biedt je niet alleen gemak, maar ook inzichten waarmee je jouw rendement kunt verhogen.

 2. 2

  Maak gebruik van ons platform

  Na het aanmaken van een account kun je gebruikmaken van de tools die jou inzicht bieden in hoeveel rendement je kunt maken op een vastgoedbelegging, hoeveel huur je kunt rekenen, de waarde van jouw vastgoedbeleggingen in verhuurde staat en de markt van vastgoedfinancieringen.

 3. 3

  Vergelijk vastgoedfinancieringen

  Krijg snel en eenvoudig inzicht in wat er mogelijk is en met welke lasten je rekening moet houden. Door het vergelijken van geldverstrekkers zie je ook direct de kracht van het vergelijken, want de verschillen tussen de geldverstrekkers zijn groot.

 4. 4

  Handleiding Mijn Assets

  Om je wegwijs te maken, hebben we een handleiding opgesteld. Zo kun je Mijn Assets optimaal gebruiken en belangrijke en begrijpelijke inzichten krijgen.

Assets.nl: hét vastgoed platform

Met een Mijn Assets account krijg je meer dan alleen toegang tot het vergelijken van financieringen. Ons platform helpt je jouw portefeuille te professionaliseren en nieuwe kansen te vinden. Een Mijn Assets account is gratis.

Maak een account aan

Veilig en betrouwbaar

Wij steken veel energie in het beveiligen van onze website en de informatie die je ons toevertrouwt. Het bewaken van jouw privacy vinden wij belangrijk en vertrouwelijke informatie is bij ons in goede handen. Wij delen geen informatie en gegevens over jou of over jouw investeringen met anderen. Alleen met jouw toestemming delen wij informatie met derden.

De data ligt opgeslagen in een beveiligd datacentrum van Microsoft. Uiteraard voldoen wij aan de normen van de AVG en we staan onder toezicht van het AFM.

Meer info
pand