Over Assets.nl

Als (potentiële) vastgoedbelegger zullen veel veranderingen in de vastgoedmarkt jou niet ontgaan, maar samen zien we meer. Sinds 2017 volgen onze ervaren vastgoed- en financieringsexperts de laatste ontwikkelingen op de voet en helpen we onze klanten, professionele vastgoedbeleggers, met het realiseren van kansen en wijzen ze op mogelijke obstakels op weg naar een succesvolle vastgoedportefeuille. Deze kennis is de kracht achter ons online platform waarmee we iedere vastgoedbelegger inzicht willen geven en willen begeleiden met het vinden van een juiste financiering.

_A3A5654
assetskantoor

Wat is onze missie en visie?

                   

Onze missie is om professionele vastgoedbeleggers te helpen hun persoonlijke doelen en ambities in het vastgoed te realiseren.

Onze visie is het bieden van data-gedreven advies en het persoonlijk begeleiden tijdens het financieringstraject.

assetskantoor2

Laat je vermogen groeien

                   

Een vastgoedfinanciering draagt in de meeste gevallen bij aan een hoger rendement op het eigen vermogen doordat de rente op de financiering lager is dan het rendement dat gemaakt wordt met het vastgoed.

Assets.nl is gespecialiseerd in vastgoedfinancieringen voor vastgoed dat wordt getransformeerd of verhuurd. Of het nu gaat om 1 appartement of een appartementencomplex met commerciële ruimtes: onze experts kennen de weg naar vreemd kapitaal en helpen je graag. Dankzij verregaande automatisering, en soepele processen zijn de kosten die Assets.nl hiervoor in rekening brengt verbazend laag.

Ons online platform houdt al rekening met de complexe acceptatiecriteria van de geldverstrekkers, voorstellen die wij je doen worden dus zelden afgewezen. Assets.nl bewaakt voor jou de doorlooptijden en stuurt desnoods bij om er voor te zorgen dat de financiering op tijd is geregeld.

Ontwikkeld door experts

Ons multidisciplinair team maakt het goede werk van Assets.nl mogelijk. Zij zijn de drijvende kracht en de knowhow van het bedrijf. Ze kunnen jou adviseren en begeleiden, en ze kunnen jou alles vertellen over de tools, onze data en natuurlijk het beleggen in vastgoed. Ze stellen zich graag aan jou voor.

Ons kantoor in Den Haag

                   

Het hoofdkantoor van Assets.nl is gevestigd tegenover Paleis Noordeinde. Dit pand staat symbool voor facetten die belangrijk zijn bij het beleggen in vastgoed, namelijk een toplocatie met voldoende groeipotentieel. Je bent van harte welkom in dit historische pand voor een adviesgesprek.

Paleisstraat 2b Den Haag

Contact opnemen

Veilig en betrouwbaar

Wij steken veel energie in het beveiligen van onze website en de informatie die je ons toevertrouwt. Het bewaken van jouw privacy vinden wij belangrijk en vertrouwelijke informatie is bij ons in goede handen. Wij delen geen informatie en gegevens over jou of over jouw investeringen met anderen. Alleen met jouw toestemming delen wij informatie met derden.

De data ligt opgeslagen in een beveiligd datacentrum van Microsoft. Uiteraard voldoen wij aan de normen van de AVG en we staan onder toezicht van het AFM.

Meer info
pand

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.