Welk bedrag kan ik rekenen aan huur?

Wij verzamelen al jarenlang data rondom huurprijzen en daarmee kun jij de ideale huurprijs bepalen voor jouw woning. Lees meer →

Bereken de mogelijke huurprijs
Huurprijs

Zien hoe het werkt? Bekijk dan hier de video: huurprijs bepalen


Hoeveel huur je kunt vragen is namelijk nog niet zo eenvoudig vast te stellen zonder kennis over de plaatselijke markt en wetende wat andere verhuurders in rekening brengen. Wij verzamelen zoveel mogelijk data om een zo’n accuraat mogelijke schatting te geven. We toetsen regelmatig onze schattingen aan de daadwerkelijke huurinkomsten van beleggers om ons systeem bij te stellen.

Hoe berekenen wij een advies huurprijs?

Dagelijks indexeren wij de gevraagde huurprijzen in Nederland.  Op basis van deze data kunnen wij een huurprijs berekenen voor jou. Dit doen we op basis van gemiddelden van vergelijkbare woonruimtes. Hiervoor maken we gebruik van huurprijzen in de betreffende stad, wijk en straat. Ook houden we rekening met verschillen in oppervlakte van een woonhuis of appartement. Wij hebben data van meer dan 650.000 woningen, dus wij kunnen jou meer vertellen over gebruikelijke huurprijzen. De bij ons aangesloten vastgoedbeleggers bevestigen de toegevoegde waarde van deze tool.

Houdt het platform rekening met de wettelijke puntenhuur?

Ja, indien uit onze gegevens blijkt dat de woning onder de liberalisatiegrens valt (sociale huur) dan tonen wij de wettelijk maximaal toegestane huur. We tonen ook tips hoe het aantal punten kan worden verhoogd zodat deze verhuurd kan worden in de vrije sector. Indien je van mening bent dat de woning sowieso recht heeft op meer punten dan kun je dit uiteraard aanpassen.

De kracht van Assets.nl

Kennis helpt vastgoed investeerders bij het nemen van de juiste beslissingen op het juiste moment. Wij bieden beginnende en ervaren vastgoedbeleggers de data, tools en het inzicht op één platform. Je ziet direct het rendement, mogelijke huurinkomsten, de waarde in verhuurde staat en nog veel meer. Onze experts staan voor je klaar voor alle andere vragen en helpen je verder wanneer je een vastgoedfinanciering wenst. Een online platform ondersteunt door echte experts: dat is de kracht van Assets.nl!

Maak gratis gebruik van ons platform

Hoe werkt het?

 1. 1

  Maak jouw gratis account aan

  Je kunt bij Assets.nl gratis een account aanmaken en profiteren van de kennisdeling in het platform. Het biedt je niet alleen gemak, maar ook inzichten waarmee je jouw rendement kunt verhogen.

 2. 2

  Maak gebruik van onze tools

  Na het aanmaken van een account kun je gebruikmaken van de tools die jou inzicht bieden in de markt van vastgoedfinancieringen, hoeveel rendement je kunt maken op een vastgoedbelegging, de waarde van jouw vastgoedbeleggingen in verhuurde staat en hoeveel huur je kunt rekenen.

 3. 3

  Bereken de huurprijs van een woning

  Voer de postcode en huisnummer in, en op basis van soortgelijk verhuurde panden (locatie, oppervlakte, bouwjaar, etc.) tonen wij een huurprijs die je zou kunnen rekenen voor dit pand.

 4. 4

  Handleiding Mijn Assets

  Om je wegwijs te maken, hebben we een handleiding opgesteld. Zo kun je Mijn Assets optimaal gebruiken en belangrijke en begrijpelijke inzichten krijgen.

Assets.nl: hét vastgoedplatform

Met een Mijn Assets account krijg je meer dan alleen toegang tot het berekenen van een huurprijs. Onze tools en platform helpt je jouw portefeuille te professionaliseren en nieuwe kansen te vinden. Een Mijn Assets account is gratis.

Maak een account aan

Veilig en betrouwbaar

Wij steken veel energie in het beveiligen van onze website en de informatie die je ons toevertrouwt. Het bewaken van jouw privacy vinden wij belangrijk en vertrouwelijke informatie is bij ons in goede handen. Wij delen geen informatie en gegevens over jou of over jouw investeringen met anderen. Alleen met jouw toestemming delen wij informatie met derden.

De data ligt opgeslagen in een beveiligd datacentrum van Microsoft. Uiteraard voldoen wij aan de normen van de AVG en we staan onder toezicht van het AFM.

Meer info
pand

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.