Herfinanciering analyserapport

De rente die je als belegger betaalt, heeft een grote invloed op jouw financiële situatie. Wanneer de rentevaste periode van een lening afloopt, kunnen de financieringslasten aanzienlijk veranderen. In dit rapport laten we zien welk bedrag je maximaal kunt lenen en wat het effect van een rentewijziging is op jouw cashflow.

De berekende financiering wordt tot stand gebracht door een real-time vergelijking van tarieven, actuele rentes en aflossingscondities van vrijwel alle geldverstrekkers in Nederland.

Ontdek nu hoe deze informatie jou kan helpen om de juiste keuzes te maken en jouw financiële positie te optimaliseren. Neem de controle over jouw beleggingen en maak gebruik van ons rapport om een weloverwogen beslissing te nemen.

Herfinanciering analyserapport aanvragen

 1. graph

  Middenhuur Analyserapport

  Vanaf 2024 zal een deel van de vrijesector veranderen in de middenhuur, wat kan leiden tot een daling huurinkomsten. Het is belangrijk om voorbereid te zijn op deze veranderingen en proactieve stappen te nemen om mogelijke huurdalingen te voorkomen. Dit rapport is jouw gids om je huurinkomsten te beschermen.

  lees meer

 2. graph

  Box 3 Analyserapport

  Het Box 3-rapport is een essentieel hulpmiddel voor het berekenen van het belastingverschil tussen het oude regime en het overgangsregime dat momenteel van kracht is. Het rapport biedt inzicht in de opbouw van het belastingbedrag en bepaalt tevens de leegwaarderatio en de fiscale waarde per pand.

  lees meer

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.