Middenhuur analyserapport

Op dit moment vallen sommige woningen nog in de vrijesector en kun je zelf de huurprijs bepalen. Echter, vanaf 2024 zal een deel van de vrijesector veranderen in de middenhuur, wat kan leiden tot een daling in jouw huurinkomsten. Het is belangrijk om voorbereid te zijn op deze veranderingen en proactieve stappen te nemen om mogelijke huurdalingen te voorkomen.

Ons Middenhuur rapport biedt jou inzicht in de impact van deze veranderingen en laat zien hoe je de huurdaling kunt tegengaan door bijvoorbeeld aanpassingen aan het energielabel van jouw woningen. Het rapport geeft per pand aan of een woning nu en na 2024 binnen de sociale sector valt, in de middenhuur of in de vrijesector, en welk energielabel je kunt aanpassen om de huur te verhogen en de waarde van jouw portefeuille te vergroten.

Laat dit rapport jouw gids zijn om jouw huurinkomsten te beschermen en jouw vastgoedportefeuille te optimaliseren. Neem vandaag nog de nodige stappen om voorbereid te zijn op de veranderingen in de huurmarkt.

Middenhuur analyserapport aanvragen

Herfinanciering

 1. graph

  Herfinanciering Analyserapport

  De rente die je als belegger betaalt, heeft een grote invloed op jouw financiële situatie. Wanneer de rentevaste periode van een lening afloopt, kunnen de financieringslasten aanzienlijk veranderen.

  lees meer

 2. graph

  Box 3 Analyserapport

  Het Box 3-rapport is een essentieel hulpmiddel voor het berekenen van het belastingverschil tussen het oude regime en het overgangsregime dat momenteel van kracht is. Het rapport biedt inzicht in de opbouw van het belastingbedrag en bepaalt tevens de leegwaarderatio en de fiscale waarde per pand.

  lees meer

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.