Laat je vastgoed groeien

Wat is het doel van Assets.nl?

Het hoogste rendement is de droom van iedere vastgoedinvesteerder. Assets.nl realiseert dit samen met jou door inzicht in je vastgoedportefeuille te bieden. Met onze data en de kennis van onze experts helpen we jou succesvol je vastgoedportefeuille te laten groeien.

Assets.nl in cijfers:

  • 5.000 + Vastgoed investeerders
  • 21.000 + Panden
  • 400mln + Gefinancierd
  • 8 Experts
Maak gratis gebruik van ons platform

Wij zijn de experts van Assets.nl

Ons multidisciplinair team maakt het goede werk van Assets.nl mogelijk. Zij zijn de drijvende kracht en de knowhow van het bedrijf. Ze kunnen jou adviseren en begeleiden, en ze kunnen jou alles vertellen over de tools, onze data en natuurlijk het beleggen in vastgoed. Ze stellen zich graag aan jou voor.

Veilig en betrouwbaar

Wij steken veel energie in het beveiligen van onze website en de informatie die je ons toevertrouwt. Het bewaken van jouw privacy vinden wij belangrijk en vertrouwelijke informatie is bij ons in goede handen. Wij delen geen informatie en gegevens over jou of over jouw investeringen met anderen. Alleen met jouw toestemming delen wij informatie met derden.

De data ligt opgeslagen in een beveiligd datacentrum van Microsoft. Uiteraard voldoen wij aan de normen van de AVG en we staan onder toezicht van het AFM.

Meer info
pand

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.