Dé specialist in vastgoedfinancieringen

assets-analyserapport-teaser-monopoly

Hoe presteert jouw vastgoedportefeuille in de toekomst?

                   

Verhuur je woningen en ben je nog niet op de hoogte van de aankomende wijzigingen rondom middenhuur, box 3 en/of de gestegen rentes? Onze analyserapporten bieden inzicht in de toekomstige performance van jouw vastgoedportefeuille.

Bekijk onze analyserapporten

Onze financieringspartners

Assets.nl in cijfers:

  • 700 mln + Gefinancierd
  • 1.100 + Deals gesloten
  • 4.400 + Mijn Assets accounts
  • 4 Experts
Maak gratis gebruik van ons platform

Wij zijn de experts van Assets.nl

Ons multidisciplinair team maakt het goede werk van Assets.nl mogelijk. Zij zijn de drijvende kracht en de knowhow van het bedrijf. Ze kunnen jou adviseren en begeleiden, en ze kunnen jou alles vertellen over de tools, onze data en natuurlijk het beleggen in vastgoed. Ze stellen zich graag aan jou voor.

Zeestraat 100

Ons kantoor

                   

Het kantoor van Assets.nl is gevestigd in het centrum van Den Haag nabij het Vredespaleis.

Zeestraat 100
2518 AD  Den Haag

Veilig en betrouwbaar

Wij steken veel energie in het beveiligen van onze website en de informatie die je ons toevertrouwt. Het bewaken van jouw privacy vinden wij belangrijk en vertrouwelijke informatie is bij ons in goede handen. Wij delen geen informatie en gegevens over jou of over jouw investeringen met anderen. Alleen met jouw toestemming delen wij informatie met derden.

De data ligt opgeslagen in een beveiligd datacentrum van Microsoft. Uiteraard voldoen wij aan de normen van de AVG en we staan onder toezicht van het AFM.

Meer info
pand

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.