Dé specialist in vastgoedfinancieringen

WhatsApp Image 2023-05-11 at 16.29.18

Wat voor effect heeft de wijziging van de Middenhuur regeling op jouw portefeuille?

                   

Verhuur je woningen en ben je op de hoogte van de aankomende wijzigingen in de Middenhuur die jouw financiën op zijn kop kunnen zetten? Wij bieden gratis inzicht op basis van één adres.

Vraag een gratis rapport aan

Onze financieringspartners

Assets.nl in cijfers:

  • 700 mln + Gefinancierd
  • 1.100 + Deals gesloten
  • 4.400 + Mijn Assets accounts
  • 4 Experts
Maak gratis gebruik van ons platform

Wij zijn de experts van Assets.nl

Ons multidisciplinair team maakt het goede werk van Assets.nl mogelijk. Zij zijn de drijvende kracht en de knowhow van het bedrijf. Ze kunnen jou adviseren en begeleiden, en ze kunnen jou alles vertellen over de tools, onze data en natuurlijk het beleggen in vastgoed. Ze stellen zich graag aan jou voor.

_A3A5560-Edit kopie

Ons kantoor in Den Haag

                   

Het hoofdkantoor van Assets.nl is gevestigd tegenover Paleis Noordeinde. Dit pand staat symbool voor facetten die belangrijk zijn bij het beleggen in vastgoed, namelijk een toplocatie met voldoende groeipotentieel. Je bent van harte welkom in dit historische pand voor een adviesgesprek.

Paleisstraat 2b Den Haag

_A3A8798-Edit

Ons kantoor in Rotterdam

                   

Het Scheepvaartkwartier is één van de meest charmante wijken van Rotterdam. Uitstekende locatie, goed bereikbaar en omringd door mooie gebouwen. Je bent van harte welkom in deze stad voor een adviesgesprek.

Veerkade 3 Rotterdam

Veilig en betrouwbaar

Wij steken veel energie in het beveiligen van onze website en de informatie die je ons toevertrouwt. Het bewaken van jouw privacy vinden wij belangrijk en vertrouwelijke informatie is bij ons in goede handen. Wij delen geen informatie en gegevens over jou of over jouw investeringen met anderen. Alleen met jouw toestemming delen wij informatie met derden.

De data ligt opgeslagen in een beveiligd datacentrum van Microsoft. Uiteraard voldoen wij aan de normen van de AVG en we staan onder toezicht van het AFM.

Meer info
pand

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.