Huurprijs bepalen via Mijn Assets

Gepubliceerd op 8 maart 2021

Heb jij een pand op het oog? En ben je benieuwd voor welk bedrag per maand je deze kan verhuren? Middels de tool op Mijn Assets kun je als vastgoedbelegger het rendement berekenen en aan de hand van de uitkomsten bekijken of dit de juiste investering voor je is.  

Wanneer je je gegevens hebt ingevuld op het platform berekent het algoritme van Mijn Assets automatisch de geschatte huurprijs. Dit gebeurt aan de hand van diverse referenties. Daarnaast berekent het platform ook de geschatte puntenhuur per maand op basis van oppervlakte, WOZ-waarde en het energielabel. Benieuwd hoe je dit kunt doen via Mijn Assets? Wij leggen het uit in deze video.   

Gerelateerde artikelen

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.