Vastgoedbeleggingen: weet wat financieel mogelijk is en houd het overzichtelijk!

Gepubliceerd op 26 februari 2021

Heb jij optimaal zicht op jouw vastgoedbeleggingen? En weet jij bij het aankopen van vastgoed wat de financiële mogelijkheden zijn en wat deze investering jou oplevert, zonder je tussenpersoon te hoeven bellen? Daarnaast wil je weten welke vastgoedbeleggingen de beste zijn en welke huur je kunt vragen. Belangrijke zaken om jouw vastgoed te kunnen laten groeien. Assets.nl biedt een gratis tool aan om jou te helpen bij het nemen van de juiste beslissing op het juiste moment. Of je nu ervaren of startende belegger bent: Mijn Assets biedt de data, tools en het inzicht op één platform. Ervaar de voordelen in deze blog! 

 

MijnAssets

Mijn Assets: gratis te gebruiken 

Mijn Assets is een gratis tool en heeft als doel om jou inzicht in jouw vastgoedportefeuille te geven. De focus ligt op het verstrekken van de juiste data en belangrijke en begrijpelijke inzichten. Zo kun je in de tool de huurprijs en het rendement berekenen en kun je een indicatie van de waarde van de verhuurde staat van jouw vastgoedbeleggingen krijgen.   

Wij willen je helpen om jouw persoonlijke doelen en ambities in het vastgoed te realiseren. Dat doen we door transparant te zijn. Wij hebben de kennis en die delen we maar al te graag met jou. Op die manier kunnen we zorgen dat jij precies weet waar je aan toe bent. Ga je een pand aankopen en heb je de benodigde gegevens ingevuld in Mijn Assets? Dan wij kunnen ook de vastgoedfinanciering regelen. En dat op een efficiëntere manier doordat we alle gegevens al beschikbaar hebben. Hierdoor kunnen we sneller schakelen en een concrete terugkoppeling geven over de financieringsmogelijkheden.  

 

Tools

Mijn Assets: de voordelen 

Mijn Assets zorgt ervoor dat je op een makkelijke manier je vastgoedportefeuille kan bijhouden. Daarnaast kun je potentiële aankopen scannen om te beoordelen of dit pand interessant is en wat de financieringsmogelijkheden zijn. Je kunt deze tool zien als een centrale plek waar je alle informatie over jouw vastgoedbeleggingen staan. Is het al verhuurd? Is het inmiddels jouw eigendom? Ook kun je onder andere leningen zien die zijn gekoppeld aan het desbetreffende pand. Dat is zeker niet de standaard waardoor je dus écht een optimaal overzicht hebt. We maken het plaatje van jouw vastgoedbeleggingen compleet.   

Oftewel, Mijn Assets zorgt ervoor dat jij: 

  • Alle informatie over jouw portefeuille altijd paraat hebt en up to date is; 
  • Snel alle beschikbare informatie kunt inzien. Denk aan de WOZ-waarde, oppervlakte (volgens BAG) en het energielabel. We kunnen aan de hand van die gegevens een indicatie van de punthuur geven om een inschatting te maken of het pand onder de vrije sector valt; 
  • Duidelijk kunt zien hoe je jouw portefeuille hebt laten groeien. Dit is een voordeel voor herfinancieringen. Het is dan van belang dat je goed hebt bijgehouden voor hoeveel je het hebt aangekochtverbouwd hebt en wat het hypotheekbedrag is. Je kan dan aan nieuwe geldverstrekkers die informatie laten zien. Dit is een lange termijn voordeel en is van belang als je bouwt aan jouw trackrecord van vastgoedbeleggingen.   

Aan de ene kant is Mijn Assets dus het beheer van jouw vastgoedportefeuille en aan de andere kant kunnen mogelijk nieuwe vastgoedinvesteringen worden ingeschat 

We gaven het al eerder aan: laat je vastgoed groeien. We doen zaken met alle partijen die vastgoedbeleggingen financieren. Daarin zijn we transparant. Hoe we dat doen? Als we een vergelijking maken van de financiële mogelijkheden, komen diverse banken naar voren. Wel op een aantal voorwaarden. Zo filteren we bijvoorbeeld op basis van de laagste rente, hoogste hoofdsom en hoogste vrije cashflow. Daardoor weet je direct welke partij het beste bij jou en jouw situatie past. Vervolgens kijken we naar de beste condities om te kunnen groeien. Dit ligt aan jouw doelen en is afhankelijk hoe jij dit voor je ziet en wat wij adviseren.  

We komen graag in contact met jou. Zo kunnen we onder andere ontwikkelingen en nieuws met je delen die voor jou van belang is. En nóg belangrijker: we geven je graag gratis inzichten. Meld je daarom snel aan voor Mijn Assets 

P.S. We stellen waardevolle en relevante informatie beschikbaar. We willen weten aan wie we dat beschikbaar stellen. Daarom vragen we bepaalde informatie. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. We houden je gegevens voor onszelf, zodat we jou optimaal kunnen helpen.  

Gerelateerde artikelen

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.