Wat onderscheidt Assets.nl van andere intermediairs?

Gepubliceerd op 13 mei 2022

Je hebt vermogen en je wil dit voor je laten werken. Daarvoor zijn er verschillende opties en één daarvan is investeren in vastgoed. Deze mogelijkheid wordt al jaren gezien als een betrouwbare vorm van beleggen. Dit komt mede doordat vastgoed minder gevoelig is voor inflatie. Daarnaast is het rendement ook een voordeel: huurinkomsten en mogelijke waardestijging van je beleggingspand. Hierbij zorgen de huurinkomsten voor meer financiële zekerheid dan bijvoorbeeld opbrengsten uit aandelen. Dat klinkt allemaal rooskleurig, maar je geld investeren in vastgoed gaat uiteraard ook gepaard met risico’s. Juist daarom is het belangrijk dat je met een specialist werkt die zich alleen bezighoudt met de niche van beleggingsvastgoed. In deze blog vertellen we jou wat ons onderscheidt van andere intermediairs.

 

_A3A0298

Voorspelbaarheid & snelheid | duidelijkheid & kennis 

Ons onderscheidend vermogen ligt in onze eigen zeer geavanceerde software om vooraf vergelijkingen en analyses te maken. Onze klanten krijgen een compleet platform waar we inzichten, ontwikkelingen en nieuws delen. Daarnaast is dit platform ook handig om te gebruiken als beheerplatform, omdat het platform een duidelijk en up-to-date overzicht van je vastgoedportefeuille opmaakt. Tevens krijgen onze klanten toegang tot onze uitgebreide financieringsvergelijker. Die gebruiken we zelf ook om te achterhalen welk rendement de vastgoedbelegger krijgt. Software en data zijn altijd leidend binnen Assets.nl, omdat die onderdelen zorgen voor een accurate voorspelbaarheid en gewenste snelheid.  

Onze medewerkers zijn gedreven adviseurs voor vastgoedfinancieringen. Daarnaast hebben ze duidelijkheid en excellente kennis hoog in het vaandel staan. Doordat wij een eigen platform hebben, hebben we de benodigde data supersnel paraat en daardoor is ons verwachtingsmanagement dusdanig overzichtelijk, snel en betrouwbaar. Hierdoor kunnen we binnen korte termijn de opties van financiers aangeven. We hebben namelijk een koppeling met het Kadaster en andere openbare brondata, waardoor we binnen enkele ogenblikken je vastgoedportefeuille inzichtelijk hebben gemaakt. Met name bij herstructureringen van de vastgoedportefeuille is dit belangrijk. Zo kunnen we dus richting de bank heel duidelijk zijn, omdat we een spreadsheet aanleveren mét de risico’s voor de geldverstrekker zelf: 

  • Wat voor type vastgoed zit er in de portefeuille? 
  • Hoeveel huuropbrengst worden ontvangen? 
  • Met welke ratio’s hebben we te maken? 

Onze kennis, accurate voorspelbaarheid en duidelijkheid zorgen voor snelheid doordat we het plaatje vóóraf heel duidelijk in kaart brengen.  

Ervaring 

Bovendien speelt onze ervaring een grote rol in wat ons onderscheidt van andere intermediairs voor vastgoedfinancieringen. Wij zijn bij meerdere banken preferred supplier. Dit betekent dat we door onze eerdere prestaties het vertrouwen hebben gewonnen en daardoor voorrang krijgen bij aanvragen. 

Geldverstrekker versus Assets.nl  

Natuurlijk kan jij je aanvraag ook rechtstreeks bij de bank neerleggen. Echter hebben de meeste geldverstrekkers de wens dat je zaken doet met een intermediair voor vastgoedfinancieringen. Simpelweg omdat een intermediair – zoals wij – alleen maar bemiddelen en adviseren in vastgoedfinancieringen m.b.t. beleggingen. De bank ziet ons dus echt als specialist en weet ook dat zij niet de efficiëntie kan garanderen die wij wel kunnen garanderen, mede door onze geavanceerde software. De tweede reden dat een intermediair raadzaam is, is de besparing op de kosten. Een bank vraagt gauw 1% van de koopsom van het pand. Wij zitten daaronder. Daarnaast nemen we werk voor je uit handen en geven wij precies aan wat je moet aanleveren. Uiteraard adviseren we tijdens het gehele proces. Je krijgt er dus een ontzorger én sparringpartner voor terug. Reden vier is dat je bij een intermediair vaak een stukje voordeel in de vorm van rentekorting krijgt. Ten slotte is de snelheid bij ons een stuk hoger dan bij de bank. Als je zelf een aanvraag doet bij een geldverstrekker dan is de vraag wanneer je geholpen wordt, omdat je op een grote stapel wordt gelegd en er niet gekeken wordt naar de prioriteit en/of complexiteit van de casus. 

We komen graag in contact met jou. Zo kunnen we onder andere inzichten, ontwikkelingen en nieuws met je delen die voor jou van belang zijn. En nóg belangrijker: we geven je graag gratis inzichten. Meld je daarom snel aan voor Mijn Assets. 

P.S. We stellen waardevolle en relevante informatie beschikbaar. We willen weten aan wie we dat beschikbaar stellen. Daarom vragen we bepaalde informatie. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. We houden je gegevens voor onszelf, zodat we jou optimaal kunnen helpen.  

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.