Assets.nl bestaat vijf jaar!

Gepubliceerd op 2 januari 2022

Wij het nieuwe jaar extra feestelijk ingeluid. We vieren vandaag namelijk ons 5-jarig jubileum. Een mooie mijlpaal, waar we onze klanten en gebruikers enorm dankbaar voor zijn.
 
Het is ontzettend fijn om terug te krijgen dat onze klanten achter ons en onze aanpak staan. Wij geloven namelijk in een transparante financieringswereld door geavanceerde data gratis aan te bieden aan vastgoedbeleggers. Zo geven we jou relevante en begrijpelijke inzichten in je vastgoedportefeuille, om die vervolgens samen te laten groeien waarbij wij de (her)financiering regelen. Deze dag doet ons extra beseffen hoe mooi het is dat onze klanten, gebruikers en financieringspartners, geloven in wat wij waarmaken.

 

Schermafbeelding 2022-02-28 om 09.25.38

Onze adviseurs hebben uitstekende kennis van de financieringsmarkt waardoor wij mooie prestaties voor onze klanten hebben geleverd. Benieuwd wat wij de afgelopen 5 jaar hebben gerealiseerd? Wij presenteren onze hoogtepunten in deze video.

Gratis Financieel Fit-scan

Om ons jubilea te vieren geven wij geïnteresseerde een gratis Financieel Fit-scan. Wij maken dan een overzicht van jouw vastgoedportefeuille zodat je na dit gesprek precies weet hoe je jouw rendement optimaliseert. Tijdens de Financieel Fit-scan:

  • Bieden wij overzicht van je panden met de lopende financieringen
  • Analyseren we mogelijke overwaarde in de portefeuille
  • Maken we een forecast van de komende 10 jaar
  • Vergelijken we jouw vastgoed bij verschillende financiers

Vraag je Financieel Fit-scan hier aan.

Wij willen al onze klanten en Mijn Assets-gebruikers bedanken. Ook in het nieuwe jaar staan onze adviseurs voor je klaar om je vastgoedportefeuille inzichtelijk te maken middels data-gedreven advies en persoonlijke begeleiding bij het financieringstraject.

Gerelateerde artikelen

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.