Panden toevoegen via de Kadaster koppeling

Gepubliceerd op 28 april 2021

Bezit jij één of meerdere vastgoedobjecten? Dan is het handig om direct je vastgoedportefeuille in een overzicht te hebben. Middels de tool op Mijn Assets kunnen wij dit voor jou in gemakkelijk in beeld brengen, zonder dat je handmatige handelingen hoeft te verrichten.

Na het inloggen op jouw account kun je via de kadasterkoppeling jouw panden automatisch inladen. Bezit jij ook panden met een ander bedrijf of met een andere eigenaar? Geen probleem, deze kunnen tevens in het overzicht toegevoegd worden. Benieuwd hoe je dit kunt doen via Mijn Assets? Wij leggen het uit in deze video.

Gerelateerde artikelen

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.