Assets.nl heeft een derde vestiging geopend!

Gepubliceerd op 5 september 2022

Op 11 juli 2022 heeft Assets.nl de deuren van vestiging Rotterdam geopend. Na Den Haag en Amsterdam is dit het derde kantoor waar vastgoedbeleggers terecht kunnen voor een vastgoedfinanciering. Ahmed Iqbal zal vanuit deze vestiging werkzaam zijn als adviseur. Hij heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring in het vastgoed en is zelf opgegroeid in Rotterdam. ‘Ik ken de panden, de wijk en de gebieden. Daarom is het leuk om hier fysiek bezig te zijn. Doordat ieder pand uniek is, is de financiering daarop ook maatwerk’, aldus Ahmed. Waarom wij een vestiging openen in Rotterdam? Kom erachter na het lezen van dit interview.

 

_A3A8415

Team Rotterdam
Ahmed werkt inmiddels al vanuit de vestiging in Rotterdam waar hij een adviserende rol voor vastgoedfinancieringen blijft vervullen. Daarnaast krijgen we voor deze vestiging binnenkort extra versterking. De eerste jaren van zijn carrière heeft Ahmed bij diverse banken gewerkt, zoals de FGH Bank en de RNHB waar hij het vak heeft geleerd en zelf financieringsaanvragen heeft verwerkt. Bij Assets.nl staat hij nu aan de andere kant om te bemiddelen in vastgoedfinancieringen. Vijf jaar geleden is hij bij Assets.nl binnengekomen om de binnendienst op te zetten, zodat Rob Hams zijn werkzaamheden buiten de deur kon uitbreiden. Vanuit daar is hij doorgegroeid tot adviseur en nu is het weer tijd voor een volgende stap.

Bij Assets.nl ontvangen wij onze klanten graag zelf op kantoor. We hebben afgelopen jaren een grote klantenkring opgebouwd in Rotterdam, vandaar de keuze om hier ook een vestiging te openen. Op deze manier bieden we onze huidige Rotterdamse klanten gemak, zodat de klant met een nieuwe aanvraag direct bij ons binnenstappen. Daarnaast kunnen wij hier onze klantenkring uitbreiden door meer vastgoedbeleggers uit deze omgeving te benaderen.

Loan Management
In iedere fase blijf je leren. Ahmed: ‘Wat mij het meeste bij blijft is dat klanten vaak klein beginnen: 1 pandje, 1 financiering. De eerste belegging is vaak spannend, maar door het toepassen van de juiste begeleiding en beleving zie je dat de beleggers vaak doorpakken naar het tweede en derde pand. Voor je het weet zitten we op de tien panden. Deze reis samen met de klant geeft mij energie en hier haal ik voldoening uit.’

Assets.nl kan de vastgoedbelegger in iedere fase blijven helpen. Ook op grote schaal kunnen we herfinancieringen realiseren, waarbij we adviseren om een bestaande financiering over te sluiten in het voordeel van de klant. Ahmed: ‘Daar doe je het voor. Je bouwt samen met de vastgoedbelegger een portefeuille op gedurende het traject, waarbij je ervoor moet zorgen dat je vastgoedportefeuille gezond verder gaat’.

Dit is onze key
De toegevoegde waarde van Assets.nl zit in onze kijk op vastgoedfinancieringen. Vanaf dag één maken wij onderscheid door ons mooie softwaresysteem waar al onze klanten ook toegang tot hebben via de Mijn Asset-omgeving. ‘Hier kunnen we heel snel en overzichtelijk hele portefeuilles scannen en daardoor weet de klant direct hoe hij ervoor staat’. Daarnaast werken er bij Assets.nl allemaal adviseurs die ervaren zijn en uit het vak komen. Doordat wij met behulp van onze data snel en overzichtelijk advies kunnen geven, hebben wij altijd een voorsprong ten opzichte van andere banken en andere tussenpersonen.

 

_A3A8798-Edit

Waarom in Rotterdam?
We willen graag beter bereikbaar zijn voor onze klanten. Ooit gestart in Den Haag, vorig jaar Amsterdam erbij betrokken en nu ook in Rotterdam. Vanuit heel Nederland moet het de klant gemakkelijk gemaakt worden om een stap richting te tussenpersoon van vastgoedfinancieringen te zetten. Ahmed: ‘Wij vinden het erg belangrijk om een huiskamer-gevoel te bieden aan de belegger. De klant moet zich welkom voelen, zowel in Den Haag, Amsterdam als Rotterdam. Op deze persoonlijke manier kunnen we samen de behoefte doornemen.’ Daarnaast komen onze meeste klanten uit Randstedelijke gebieden, aangezien hier veel vraag is.

Wie gaan we bedienen?
Iedereen is van harte welkom. ‘Je eerste beleggingspand of een uitbereiding van je portefeuille? Mij maakt het niet uit. We hebben contact met diverse banken waardoor we je kunnen helpen aan de meest geschikte vastgoedfinanciering. We bedienen zowel consumenten als zakelijke klanten. Nieuwe aankoop, herfinanciering, hulp nodig bij je loan management of een hele portefeuille voor een (her)financiering? Kom langs voor een kop koffie’, zegt Ahmed. We kunnen de toekomst niet voorspellen. De rente is afgelopen tijd behoorlijk gestegen, maar waar gaan we naartoe? Blijft de rente stijgen of zal het stabiliseren? Het is belangrijk om als vastgoedbelegger je risico zoveel mogelijk te spreiden. Ook daar spelen wij een belangrijke rol in. Ga vrijblijvend het gesprek aan zodat je een weloverwogen keuze kan maken.

Ahmed sluit af met de volgende woorden: ‘Ik heb er onwijs veel zin in, zeker om in de stad waar ik ben opgegroeid aan de slag te gaan. Op een prachtige locatie aan de Veerkade 3. Mijn huidige Rotterdamse klanten zijn uiteraard van harte welkom, maar ook nieuwe beleggers nodig ik hierbij van harte uit voor een kop koffie. In Rotterdam zijn er genoeg mogelijkheden, hier staan de grootste woontorens’.

Heb jij ambities om je vastgoed in Rotterdam en omstreken te laten groeien? We komen graag in contact met jou. Zo kunnen we onder andere inzichten, ontwikkelingen en nieuws met je delen die voor jou van belang zijn. En nóg belangrijker: we geven je graag gratis inzichten. Meld je daarom alvast aan voor Mijn Assets!  

P.S. We stellen waardevolle en relevante informatie beschikbaar. We willen weten aan wie we dat beschikbaar stellen. Daarom vragen we bepaalde informatie. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. We houden je gegevens voor onszelf, zodat we jou optimaal kunnen helpen.

Gerelateerde artikelen

Vastgoedtool is nu Mijn Assets

Vastgoedtool is nu onderdeel van Mijn Assets. Het nieuwe platform voor vastgoedbeleggers. Gemaakt door de experts van Assets.

Maak gratis gebruik Mijn Assets
Aanmelden ...of lees meer over Assets.